Palmitos Park Maspalomas Gran Canaria

Om ni åker till Gran Canaria med barn får ni inte missa Palmitos Park i Maspalomas. Både Nicolas och Adrian tyckte det var jättekul att titta på alla djur. Parken är placerad på ett fantastiskt ställe med så fin natur och omgivningar.

Vi började med att gå runt att titta på de olika djuren.

En sköldpadda tittade fram under staketet och ville ut.

Enligt mig så var det bästa på hela stället showen om exotiska fåglarna. Detta var en höjdare hos oss alla (förutom Adrian som sov). Jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig. Det hela utspelade sig med en fantastisk vy.

Nicolas vill springa upp på läktarn och sitta högst upp. Så vi sprang upp medan Adrian och Aleks satt längst ner och fotograferade alla fåglar. Jag glömde ju ta med min mobil så kunde inte ens filma den första showen. Tack och lov så var det en annan show direkt efter så jag kunde springa ner och hämta kamera och mobil då. Det finns filmer på stories under fliken Gran Canaria på mitt instagram (klick). 

De hade verkligen pli på fåglarna. Ganska coolt att kunna kontrollera dem så. Sjukt stora fåglar och flera olika typer av örnar. Aleks fick verkligen riktigt bra bilder på fåglarna där han satt. Kolla bilderna!!!

Ganska roligt. Man kanske inte ser det på bilderna men fågeln och djurskötaren gick exakt likadant runt i en cirkel:-)

De här fåglarna är gigantiska. 3 m från vinge till vinge och de susade över oss i publiken.

Sedan fotograferade jag några kaktusar. Tänkte se om vi ska göra några tavlor av dem här hemma. Ska snart börja sätta upp vår egen fotokonst på väggarna här hemma. Aleks lär vilja förstora någon av fågelbilderna som han tog.

Vi tittade även på en delfinshow. Nicolas sprang iväg från oss och höll nästan på att hoppa ner till delfinerna. Barn är så sjukt snabba, skulle nästan vilja sätta koppel på honom (skämt så att ingen tar det på allvar:-) ).

Finns även en fjärilspark och akvarium. Vi tog en buss från Bahia Feliz och hoppade av på endhållplatsen. Kostade ca 3 EUR per vuxen. Räkna med att vara där i alla fall mellan 4-5 timmar. Jättebra aktivitet att göra även med små barn som Nico och Adde som är under tre båda två.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.