Påskpynt & dekoration på agendan!

Dags att börja fundera på påskpynt. Jag gillar att dekorera och pynta vid högtider, men på en lagom nivå. Började med att titta vad jag skulle kunna använda från förra året. Hade inte jättemycket spännande, men lite fjädrar hittade jag i alla fall och bara de kan skapa mycket känsla. Lite grenar/kvistar kan man ta från sin egen trädgård om man har en sådan. Började med ett påskris (se bilder).

Inredningsdetaljer: Spegel; House Doctor, vas; Broste Copenhagen, Block, Monograph, Byrå, Bruka Design, Ljusstake, Stelton, Krukunderlägg, Roos Interiör, Servetthållare, Rumours, Bordslampa, Ilva (ej i butik längre).

Idag tänkte jag att jag skulle ut och skaffa lite stämningsfulla växter, bl.a. blåhyacint och påskliljor. Tänkte även se om jag hittar någon trevlig dekoration. Kolla även in nedan inlägg för mer inspiration:

Easter decorations

Round mirror

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.