Projekt köket!

Nu kontorshörnan är inredd (har iofs några detaljer kvar där, men de får vänta) har jag påbörjat ett nytt inredningsprojekt, dvs. projekt köket. Köket behöver inte renoveras, utan enbart stylas. Jag har precis slängt ut mitt gamla köksbord och satt in ett nytt matbord och även stolar (hitta liknande stolar här) och lampa. Det som saknas nu är den mysiga hemtrevliga känslan.

När jag inreder ett nytt rum brukar jag alltid sätta mig i rummet ifråga och försöka känna vilka känslor jag vill ska framkallas i det aktuella rummet och vilka behov eller sysslor jag ser mig själv göra där. När det gäller köket så vill jag självklart både laga mat och äta där (middag och frukost). Jag vill läsa tidningar, lyssna på musik/radio/TV/nyheter, umgås med familj & vänner, dricka vin, spela spel etc. Rummet ska inge en varm känsla.

Letar nu efter hyllor där jag kan placera alla burkar med spannmål och eventuellt även alla kryddburkar. Behöver även lite växter och en matta. Golvet ska vitlaseras. Jag och Aleks ska köpa en ny musikanläggning och funderar på sonos (tips från Johan Norling:-)). Kör vi på det ska en högtalare stå i köket. Aleks ska även knyta om knuten på lampan, eftersom den inte motsvarar hans exellenta knutkunskaper;-)

IMG_6415 IMG_6405 IMG_6407 (1) IMG_6409 IMG_6400 IMG_6418 IMG_6425 (1)

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.