Snyggaste ergonomiska bärselen

I samarbete med Najell
Foton tagna av: Aleksjj

När jag först såg den här bärselen tänkte jag ‘wow vilken snygg design!’. Det är ju såklart sekundärt, men för en modeintresserad så är det ett plus. Viktigast är förstås att min lille Adrian ska sitta säkert och bra och att min rygg inte belastas för hårt. Den här bärselen har en ergonomisk position för nyfödda och en sittposition från 6 månader som är utformad så att höften ska ta en stor del av tyngden istället för ryggen.

Jag använder bärselen nästan varje dag. Hemma när Adrian är vaken och vill vara med och titta eller när han helt enkelt bara vill ha närhet och jag behöver göra något i hemmet. När jag är ute på stan har jag med både vagnen och bärselen för att säkerställa att jag har en backup om Adrian inte vill ligga i vagnen. Nu när vi åker i väg på semester i sommar är bärselen ovärderlig. Att ta med vagnen till stranden är otänkbart då den kommer bli helt sandig. Förra året när vi var i Cannes hade vi Nico i en bärsele varje gång vi gick ner till stranden, så en högt värderad funktion är att det ska vara enkelt att ta på och av bärselen. Den här selen är unik på så sätt att den har magnetiska spännen, vilket underlättar när man ska haka på och av bärselen. Det går även smidigt att justera selen och anpassa den då jag och Aleks skiftas om att bära Adrian. Spana in bärselen från Najell här.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.