The Mouse Chair till barnens rum

-Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar-

Det har blivit ändrade planer i val av stol till barnens rum. I mitt förra inlägg (klick) skrev jag att jag skulle köra på Little Architect. Spana in stolarna här (klick). Efter att ha haft stolarna hemma har jag kommit fram till att, trots att jag gillar dem riktigt mycket (och gärna hade behållit dem med), så säger min magkänsla att det är musstolen barnen ska ha.

Står och väljer mellan gråa och oljad ek och nu lutar det år att det blir oljad ek. Ni hittar dem här (klick).

Vi hade en diskussion hemma med Steffi och Yosef igår om dessa stolar och våra män förstår inte hur kan spendera så mycket pengar på stolar till barnens lekrum. Steffi och jag däremot har en helt annan åsikt och menar att det är bättre att spendera på det som man verkligen gillar än att köpa något halvdant. Då slutar det oftast i att man inte är nöjd och spenderar mer på att byta ut sakerna, eftersom det inte är klockrent. Vad tycker ni?

Jag tror detta kommer att bli så fint och nu ska jag bara hitta en bordsskiva och ben. Tänker att skrivbordet ska vara vitt. Uppdaterar med bilder när det är på plats:-)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.