TOTE Bag for work!

Börja bygg din väskgarderob till jobbet genom att införskaffa en klassisk och stilren Tote. Svart passar i de flesta sammanhang och är basen till en väsksamling för alla tillfällen. För att välja en optimal väska behöver man tänka igenom syftet med väskan. Vad måste få plats? Laptop, mappar, övrigt material, personliga attribut?

Tote bag for work

Väskan i inlägget kommer från Tory Burch är perfekt för jobbet enligt min mening. Den rymmer allt ifrån laptop, A4 -mappar och annat som kan behövas tas med i jobbsammanhang. Dessutom är den utmärkt som kameraväska. Personligen bär jag ganska ofta med kameran när jag är ute på olika aktiviteter och vill ogärna bära en traditionell kameraväska vardagligen (ni vet de plastiga svarta). Jag fick min av Aleks i födelsedagspresent i april och väska går fortfarande att köpa (se inlägget här, länk till väskan finner du även där om du skrollar lite).

Vad använder du för väska i jobbsammanhang? Skicka gärna tips!

tory burch, marc by marc jacobs, affärsmode, business fashion women

 

6 comments on “TOTE Bag for work!

  1. jag älskar min MK väska Riley i svart, sdå mjuk i lädret, perfekt storlek och många bra fack!

  2. Hej,
    säg till om du vill sälja din väska 🙂

    • Hej, Inget jag funderat på. Kanske för rätt pris. Vad kan du tänka dig ge för den?

  3. Maila mig gärna istället så kan vi fortsätta diskussionen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.