Träff med bloggkollegorna i Malmö

Vem visste att mammalivet skulle vara så fullspeckat med aktiviteter att det känns som att man inte hinner med?! Jag har långa listor med projekt som jag vill genomföra nu när jag är hemma. Är medveten om, sedan jag var mammaledig med Nico, att det är omöjligt att hinna med allt som man tänkt sig. Exempelvis fick jag ju stryka ‘plantera julgranar’ och ‘inreda sommarhuset’ när jag var hemma med Nicolas. Att inreda vårt nyköpta hus fick prioriteras (vi flyttade ju när Nicolas var 2,5 vecka). 🙂

Känns tyvärr inte som att jag lärt mig från förra året när jag var hemma med Nico då mina To Do’s nu när jag är hemma med Adde är fler än någonsin!! Samtidigt tycker jag det är härligt att ha mycket att göra och att VILJA göra så mycket saker. Det gör livet roligare:-)

Ikväll ska jag träffa upp några av mina bloggkollegor från Malmö med omnejd. Kommer att skriva mer om detta senare i veckan. Vi har lite planer på gång:-)

Byxor, liknande från Mango, Skjorta, The Shirt Factory, Väska, Tory Burch, Solglasögon, Ray Ban (liknande från Ray Ban)

Foto av Thessan

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.