Träningspass 1: Racketlon

Idag blev årets första träningspass… ja, det är ganska sent in på året jag vet, men jag har drabbats av en hemsk nackspärr, som inte vill försvinna. Så här efter träningen inser jag att det inte var det smartaste draget att vara med på racketlon med min värk, men kollegorna övertalade mig. Oavsett vad så var det riktigt roligt. Tyvärr vann jag inte, men jag har ju nackspärren att skylla på! Måste även säga att en del av kollegorna nog blev lite förvånade över mina pingis skills… jag utklassade en av killarna med 7-0 (vi körde till 7 poäng, fyra olika racketsporter, fyra grupper med fyra personer i varje grupp).

IMG_1242 IMG_1246

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.