Träningspass 2: Löpning

Jag har de senaste 2 åren satt upp ett mål, om att istället för att fokusera på 3 träningspass per vecka, fokuserar jag på att uppnå 150 träningspass per år. Genom att fokusera på årsbasis istället för per vecka har jag i två år i rad lyckas uppnå mina träningsmål. Anledningen till att jag inte lyckats tidigare är för de veckor jag har haft för mycket på jobbet eller varit bortrest har jag, som en direkt konsekvens misslyckats med målet om tre träningspass per vecka, detta har sänkt min motivation. När jag nu istället kan ta igen de pass jag missat en vecka en annan vecka så har det gått betydligt bättre!

Anledningen till att jag enbart är på träningspass nummer 2 nu i år är för att jag har drabbats av en hemsk nackspärr!!! Spärren har nästan släppt nu, men kommer att till en början träna lite försiktigt. Jag är alltså back nästan en hel månad!!! Får se till att komma ikapp!

Träffade på Thessan och CJ på gymmet och körde någon övning med dem också.

 

IMG_0610

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.