Träningspass 29: Löpning

Passade på att ta ett löppass i Bokskogen när vi ändå var där ute. Det är ju en helt annan terräng än när man springer på löpband eller på plan mark. När jag är ute och springer brukar jag för det mesta lyssna på ett podcast, med något intressant ämne. Detta gör jag dels för att effektivisera tiden; varför inte lära sig nåt man man är ute och springer? Det är även ett bra sätt att sysselsätta tankarna för att orka springa längre. Om jag är distraherad med något som jag anser är intressant så släpper min mentala spärr om att jag inte gillar att springa och kan på så sätt springa längre. Detta är ett mycket bra tips till er som vill öka er uthållighet. Tyvärr fanns inget nät i bokskogen så jag fick jag lyssna på musik istället… inte så bra:-) IMG_4260

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.