Träningspass 32: Ben & rumpa

Det blev ett morgonpass innan jobbet idag. Egentligen skulle jag träna efter jobbet, men det dök upp ett event som jag ville gå på så då blir det att träna innan jobbet. Tycker att det är ganska skönt att få det avklarat på morgonen.

Har kört samma övningar nu 2-3 veckor. Tar hjälp av Flowin-mattan när jag tränar hemma. Vanligtvis blir det ett pass på 30 min. Behöver inte ta mer tid än så, så länge man är effektiv. Jag tror inte på långa träningspass som gör att man blir omotiverad av enbart tanken av att träna. Det ska kännas överkomligt och att det är en del av livet. Känner allt för många som inte känner att de hinner träna. Just do it!:-)

IMG_0615

2 comments on “Träningspass 32: Ben & rumpa

  1. Hejja heja vad duktig du är! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.