Träningspass 48: Löpning i Bokskogen!

Oj, vad trött jag var när jag skulle upp imorse för att bege mig ut till Bokskogen för att springa 5 km innan jobbet. Mötte upp några av mina kollegor. Tanken var att alla skulle spring 7 km, men jag kände i hela min kropp att jag inte orkade det. Det hela slutade med att jag och en kollega (som även han tänkte spring 5 km) sprang minst 8 km! Detta eftersom vi sprang vilse flera gånger!! Vi tänkte att vi skulle kapa av 7 km spåret för att sedan joina resterande kollegor, men vi sprang åt fel håll, så när vi redan sprungit ca 2-3 km mötte vi de andra och fick vända. Sen sprang vi offpist ett tag också som även det gjorde the shortcut till en longcut!. Herre gud…! Skärpning nästa gång:-)

IMG_3373 IMG_3392 IMG_3376 IMG_3395-2

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.