Träningspass 8: Löpning

Idag blev det löpning på Forum. Måste säga att jag verkligen inte är varken en gym-eller löpmänniska egentligen. Jag är en sportmänniska. Släng in en boll och ett team och ni kommer se mig springa i en timme, utan att tänka på att jag tränar. Hur kommer det då sig att jag går till gymmet och är ute och springer så mycket? Jo, det handlar enbart om målsättning. Jag är en tävlingsmänniska och säger jag att jag ska uppnå 150 träningspass det här året då ska jag minsann klara det också, även om jag inte gillar träningsformen i sig. Det är svårt att hitta ett gäng som kan träna tillsammans samma tider, därför blir det inte så mycket av den lagträning.

IMG_2500

2 comments on “Träningspass 8: Löpning

  1. Du är en kämpe du! Jag hejjar!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.