Väggdekorer till barnrummet

I samarbete med Pixers

Som ni vet är jag i sluttampen med att fixa barnrummen. Håller på med detaljerna nu. Har funderat på om vi ska ha väggdekorer i barnens rum. Alltid när vi är ute på olika ställen där det finns väggdekorer så tycker Nicolas det är så roligt att titta på. Nu tänker jag såklart något mycket trevligare än de väggdekorer man återfinner på tex på BVC och liknande ställen. På den här sidan finns massor av alternativ. Tänker att det kanske hade kunnat vara några mindre dekorer längst ner med listen eller liknande. Det bästa är att man kan beställa väggdekorerna i den storlek man önskar. Har tex även funderat på att ha en måne som väggdekor i barnens sovrum och då vill man ju gärna kunna anpassa storleken. Spana in månen här (klick). Nedan är lite inspiration.

Ett annat projekt som jag inte ännu påbörjat är en annan del av TV-rummet där det just nu står tillfälliga skåp. Jag har ju nyligen gjort en tavelvägg i TV-rummet som jag är mycket nöjd med. Tänker att jag istället vill ha en snygg skänk och ovanför ska det hänga en ganska stor tavla med mycket färg. Har hittat massor av olika akryltavlor som hade kunnat passa in i vårt TV-rums färgskala och stil. Jag har tittat runt en hel del på olika webshoppar och tycker faktiskt att denna har ganska mycket större utbud än många andra. Jag uppdaterar bloggen så fort jag dragit igång detta inredningsprojekt:-)

Ha en trevlig kväll!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.