Varma toner i håret – trend 2023

Hejsan vänner:-)

Nu är våren här och jag var och besökte Larsson & Lange för att fixa håret. Jag har låtit mitt hår växa och bli så långt att jag fick klippa en rejäl bit på topparna, ca 10 cm!! Nu är allt det slitna borta och ville då även passa på att ljusa upp håret lite. 2023 är det trendigt med varma toner i håret. Vi har ju alla länge velat bli av med de varma och guldiga tonerna i håret (känner ni igen er?), men nu är det dags skippa iskalla och askiga toner. Min hårstylist menar till och med att man ser yngre ut med varma toner… stämmer det så kär vi varma toner 100%!

Jag är fantastiskt nöjd med resultatet!

Ha det fint vänner! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.