Vårmode Business 2018

Nu längtar jag verkligen tills våren kommer, men tittar man ut så känns det inte som att den är på intåg någon gång snart då det är snöblandat regn ute! Trots detta suktar jag efter vårmode och det ska bli extra kul när gravidmagen lyser med sin frånvaro:-)

För ett tag sen fick jag några plagg skickade till mig från MQ, bl.a. denna ursnygga kostymbyxa i stuprörsmodell och vårjacka från märket Bondelid. Dessa plagg är traditionella i stilen och går egentligen att använda både vår och höst. Jag gillar ju traditionell stil med en twist, dvs en mix av traditionellt med modernt. Är alltså inte så mycket för modeflugor, utan hållbart klingar bättre!

Jacka, Bondelid (MQ), Byxor, Bondelid (MQ), Blus, Zara, Boots, L.K. Bennett London (från vinterkollektionen)

Gillar de snygga detaljerna på blusen nedan. Pärlor är ju traditionellt accepterade accessoarer i affärssammanhang på både örhängen och halsband.

Byxorna kommer även att vara urläckra med ett par snygga pumps när vädret tillåter det.  Väldigt snygg detalj att Bondelid valt att ha en liten ficka med knapp på byxan då det helt klart framhäver business känslan över plagget. Det är en detalj att fundera över när man väljer byxor till kontoret.

Foto Aleksjj

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.