VINTERDUKNING | INREDNINGSINSPIRATION

Hejsan,

Imorgon är det dags för den årliga kalkonmiddagen. Vi äter alltid samma rätter på julafton (julbord), juldagen(köttbullar/veggobullar) och annandagen (kalkon).

Jag har förvisso justerat lite i en del ingredienser, men för övrigt är det alltid samma upplägg. Min målsättning är att äta helt  antiinflammatorisk, så försöker utesluta gluten och socker. Kan säga att det inte är något man gör i en handvändning. Alla protesterar hemma för helt plötsligt smakar det inte riktigt som det brukar. Barnen ville tex inte längre äta pannkakor, då de inte smakade gott. Enbart Babas (farmors) var goda! Fick backa på pannkakorna för att inte förstöra barnens pannkaksupplevelse…. om någon har ett bra recept på glutenfria pannkakor så är ni välkomna att skicka recept:-)

Här kommer i alla fall några bilder från vår dukning på julafton.

DUK | SERVETTRING | BESTICK | LJUSLYKTA

Ha en fin kväll!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.