Adrian 10 månader idag

Tänk att den här sötnöten blir 10 månader idag. Vår lille vilde är precis överallt nu. Han går längst med möbler, han klättrar upp på bord, han tar sig upp på soffan genom att klättra upp på Nicos lilla fåtölj som står bredvid. Han hoppar i sängen och busar med sin storebror. Han shufflar till Viktor & Samir. När han var sju månader skjutsade han Nico i gåvagnen själv:-)

Sedan någon vecka sedan började han ta sina första steg själv. Det började med att han gick mellan Aleks och mig, sedan från oss till en vägg. Nu släpper han från möbler och går tvärs över golv själv. Det dröjer inte längre förrän han går helt och hållet nu. Tiden går så snabbt!

Tänkte fotografera Adrian idag på 10 månadersdagen, men lille plutten har vattenkoppor. Han har fått mycket mer än Nicolas. Nico hade ju vattenkoppor förra veckan. Det har varit en jättejobbigt natt för både Adrian och mig. Han har inte kommit till ro. Samtidigt tycker jag det är skönt att båda nu har haft vattenkoppor så att man slipper tänka på det.

Ha en fin dag alla!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.