Adrian nio månader idag!

Idag blir Adrian nio månader. Kan ni förstå hur snabbt tiden går? Jag ska snart att börja jobba igen! Har börjat fundera på vad det är jag vill hinna med dessa sista tre månader som jag är föräldraledig. Något som Aleks och jag ska försöka prioritera är att träna. Det är så svårt att hinna med det med småbarn, speciellt när det är så mycket annat hela tiden. Jag brukade ha som målsättning att träna 150 gånger per år, men kommer att sätta 75 träningstillfällen för 2019.

Nu är klockan snart 00.00 (Nico somnar inte förrän vid 22- 23 tiden !!) så blir att skriva inlägg på nätterna:-) Snart ska jag planera vår kontorshörna med Aleks. Sedan vi vårt DIY projekt med barnens skrivbord (mer om detta senare) har vi bestämt oss för att göra ett eget skrivbord till vår kontorshörna med. Imorgon ska vi antagligen köpa bordsskivan så att Aleks kan börja fixa till den.

Ha en fin kväll/natt:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.