Alla business accessoarer du behöver!

Var ute på ett bloggmöte förra veckan och tyckte att det var passande med lite businesskläder. Man kan aldrig få för många accessoarer och det gäller även businessmode. Det sitter i detaljerna och med snygga accessoarer kan en ganska tråkig eller basic outfit få det där lilla extra.

I affärssammanhang tycker jag att man ska klä sig professionellt. Vad ser mer professionellt ut än att ha en snygg portfölj? En snygg portfölj är ett måste.

Sjalen är en annan accessoar som får en outfit att se elegant och väldressad. I affärssammanhang så föredrar jag en lite mindre sjal som kan knytas på lite olika sätt. Se tidigare inlägg där jag bär en mindre sjal på olika sätt: härhär, här och här.

En uppkommande trend är är att använda manschettknappar som kvinna. Snyggast anser jag är då man viker ner manschetten och använder det inre hålet. Snyggt och modernt! Då det inte finns speciellt många snygga och feminina manschettknappar har jag tagit fram en egen design av ett par fjärilar i silver. Maila mig på Lindaz.se@yahoo.com vid intresse.

Skor; Rizzo, Byxor; Zara, Väska; Furla, Skjorta, Tailor Store, Kappa; Cubus (liknande till 60% rea), Ring, Edblad, Sjal, Stockh LM

Foto Thessan

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.