Burberry i väskgarderoben!

 

Den här väskan har jag haft ett tag och den går inte längre att köpa i butik. Har stått ganska länge i min väskgarderob, utan att jag använt den. Nu plockade jag fram den igen. Märkesväskor är bra på det sättet att de nästan aldrig går ur stil (om det inte är en modefluga då såklart). En stilren klassisk väska kan man tvärtemot alltid plocka fram. Den blir originell när den inte längre går att köpa. Därför kan en märkesväska ses som en “investering” (;-)), går oftast att säljas på andrahandsmarknaden om man mot förmodan skulle tröttna på den:-)  Se relaterat inlägg om hur du bygger din väskgarderob här.

Personligen älskar Burberry mönstret och har satt en kashmirhalsduk i camel check mönstret på min wish list nu när hösten är i luften.

BURBERRY VÄSKA BURBERRY VÄSKA BURBERRY VÄSKA

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.