Business Casual i sommar

Sommaren går så oerhört snabbt. Den här veckan jobbar jag sedan är jag ledig tre veckor till. Jag har funderat en del på innehållet i min blogg och kommer att göra lite förändringar till hösten som jag hoppas att ni kommer att gilla. Kommer jobba en del med förändringarna i sommar.

Nedan outfit hittar ni på följande sidor: Cardigan (Just nu på 60 % rea. Ange LN10 och få 10 % på ett helt köp på Bubbleroom), Byxor, Skor (liknande), Väska (nu på rea).

Den här outfiten är så skön att ha på kontoret när solen brassar på. Supersköna vida byxor med hög midja, en perfekt cardigan att dra över när det blir lite kyligt med luftkonditionering och snygga ballerina med rosettdetalj.

Foto: Aleksjj

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.