Cashmere Tröja | Höstens must have

– Cashmere Tröja i samarbete med Brilliant Cashmere
Nu när hösten är här njuter jag av alla höstiga outfits som säsongen har att erbjuda. Något som jag verkligen tycker hör hösten till är cashmere och då ska det vara 100 % cashmere. Det är en investering till garderoben och köper man stilrena och klassiska plagg kan man använda dem flera säsonger framöver.
Mina cashmere plagg är från Brilliant Cashmere då de enbart erbjuder produkter av högsta kvalitet och i 100 % cashmere. Info om var ni hittar min outfit finns längre ner i inlägget.
Stylingtips
Det finnas massor av olika stylingmöjligheter. I det här inlägget har jag stylat min cashmere tröja med en knälång satinkjol. Dels har jag tänkt igenom färgvalet, grönt mot grönt som är så hett just nu. När det gäller färg har jag valt att kombinera olika nyanser av grönt, men även att bryta av materialet så att outfiten poppar. Färgen på tröjan är ARMY. Så sjukt snygg färg! Till outfiten har jag valt ett par knähöga ljusbruna stövlar. Det är riktigt snyggt att ha stövlar till en knälång kjol och ett par i garderoben bör man ha. Jag har redan spanat in ett par svarta som jag nog kommer att klicka hem:-)
Ska man ha tröjan instoppad eller inte? Jag tycker att det är snyggt både och! Det beror på vad man vill framhäva. Genom att ha tröjan instoppad kan man framhäva sin midja på ett läckert sätt.
Det är som sagt lika snyggt att ha den utanför. Att ha en lite tjockare tröja över en knälång kjol (som nedan bild) har varit jättetrendigt ett tag nu och kommer igen år efter år.
Ett annat sätt att styla den här tröjan från Brilliant Cashmere är till ett par stuprörs jeans med hög midja och klackar. Hade den här outfiten i helgen på Aleks trunkshow i Göteborg. För att effektivisera packningen så stylade jag tröjan till ett par jeans på kvällen. Så smart att hitta snygga kombinationer av samma plagg när man reser.
Min väska är en gammal goding i min väskgardedrob. Just den modellen hittar man inte i butik längre, men det finns liknande.
Visste ni förresten att det nya hårmodet är att ha lite rufs och fluff och håret ska inte se allt för stylat ut längre. Det passar mig utmärkt:-) Alla detaljer i en outfit räknas, även håret.
Många ringar på olika fingrar och spetsiga naglar är även helt i min smak.
Foto: Aleksjj
Ha en fin dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.