Deloitte nätverksträff!

Jag och min vapendragare Thessan är nyss hemkomna från en nätverksträff med Deloitte. Förutom bubbel och mingel med ett 30-tal karriärister, fick vi lyssna till den inspirerande Sara Wettergren, VD för Hungerprojektet. Kände igen mig i en del av hennes berättelser om hur hon drömde om ett internationellt jobb när hon var yngre och därav begav sig ut i världen. Jag har ju själv jobbat i flertalet länder, bl.a. länder som jag troligtvis aldrig hade besökt om det inte vore för det jobbet, tex Nigeria, Gambia och Ukraina mfl. Ibland kan man sakna den otroliga upplevelse och erfarenhet det faktiskt var!

Dessutom fick vi en rundtur på Moderna Museet och en liten konstnärlig genomgång av Nils Dardels verk. Jag är extremt okunnig inom det konstnärliga, så det behövs nog lite bildning inom det området måste jag erkänna:-)

IMG_9833

Foto: Thessan

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.