Den gosiga tjocktröjan

-I samarbete med MQ

Nu har jag blivit besatt av mysiga tjocktröjor till höst och vinter. Vi har börjat elda i vår kamin och då får man den där känslan av att vintern närmar sig. Man vill bara krypa upp i soffan med en gosig tröja och innetofflor. Den här tröjan är från är från MQ’s egna märke STOCKH LM. Hur snyggt är det inte med det strukturstickade mönstret och den lilla detaljen på ärmen? Big Like:-)

Jag valde att styla tjocktröjan med ett par ‘mom jeans’. Tycker det känns väldigt modernt. Mom jeans är enligt min smak snyggast till ett par klackar eller stövletter. Under min tjocktröja har jag en skjorta med fina detaljer på ärmen. Lägg märke till den lilla detaljen på tröjan. Det ger en liten extra känsla av lyx. Det är verkligen i de små detaljerna som kan skapa upplevelsen att en outfit är OK eller eller grym.

Den här outfiten hade jag på mig när vi var på Brunch förra helgen på Kasai. Enligt mig är detta en look som man kan ha både till vardags men även på jobbet om klädkoden inte säger något annat. Själv brukar jag aldrig ha jeans på jobbet. Det är i så fall de dagar jag inte träffar klienter.

Ser att min krage på skjortan lagt sig utanför på bilderna. Det är mycket snyggare att ha kragen innanför tjocktröjan så att man enbart skymtar mönstret. Får fota om så att ni förstår vad jag menar ett annat tillfälle:-)

Nu har jag i alla fall gått loss och spanar efter de bästa och mysigaste tröjorna i vinter. Har redan några på väg till mig:-) Det blir i lite olika färger och mönster. Har insett att jag passar ganska bra i röda toner, så det blir en i den färgen.

Foto: Aleksjj

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.