Den moderna office looken

I fredags var jag ute med Thessan och fotade. Det var iskallt ute, så det blev en snabb fotosession på några minuter bara!

Det börjar dra ihop sig till att jag ska börja jobba igen och längtar faktiskt tills jag kan klä mig i lite office looks. Snart har jag varit hemma i ett år med barnen och då blir det inte så mycket av den stilen av naturliga skäl.

Kappa; MQ, Byxor; Zara, Skjorta; The Shirt Factory, Väska; Tory Burch, Handskar; Åhlens, Skor; Zara, Scarf; HM

Ska man ha skärp? Jag tycker inte att det behövs. Det är ibland mer stilfullt om man skippar skärpet. Något jag tycker är snyggt är att ha ett skärp runt kavajen. Om ni missat inlägget där jag stylat en outfit med skärp ovanpå kavajen så spana in det här (klick).

Jag tycker den lilla scarfen ger det där lilla extra. Nu har jag stylat den med en skjorta, men det är så snyggt att även ha den till en T-shirt.

Foto: Thessan

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.