Effektivisera tiden på din barnvagnspromenad!

Som ni vet har jag svårt att hinna med allt som jag vill genomföra. Det innebär att man måste effektivisera saker och ting. Tex när jag tar en promenad så försöker jag att ringa vänner och familj eller lyssna på en podcast som jag inte hinner lyssna på annars. Vi kittade vagnen med alla extra prylar den här gången för att underlätta. Mobilhållaren är grym måste jag säga. Dels när man pratar i telefon, lyssnar på podcast, eller om man vill hålla koll på sin rutt etc, men ett användningsområde är oslagbart och det är då man är ute med båda barnen och handlar mat och Nico blir rastlös och gnällig. Då sätter man telefonen i mobilhållaren och spelar något på youtube eller något annat barnprogram som han gillar så kan man handla i lugn och ro!

För att inte behöva stressa på kvällarna har jag även börjat laga middag vid lunch så att maten är klar när Nico kommer hem från förskolan och/eller från farmor och farfar. På så sätt frigörs tid så att jag ta det mer lugnt de dagar jag hämtar Nico med barnvagnen, tex kan man stanna till längst vägen på någon lekplats, speciellt nu när det är så fint väder.

Har ni några bra tips på hur man kan effektivisera tiden?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.