En grym stylingborste

-I samarbete med OBH Nordica

Jag har alltid haft svårt att få mitt hår rakt och glänsande. Plattsång har inte funkat för mig. När jag var yngre strök jag och min vän Lina vårt hår med strykjärn för att få de rakt:-) Inte så skonsamt för håret, men det enda som funkade snabbt och effektivt. Rundborstar har jag också försökt mig på, men blir ofta matt av att hålla på med fönen samtidigt som man ska se till att håret inte trasslas in i borsten. Nedan ser ni två bilder före användning av stylingborsten.

Jag blev faktiskt väldigt positivt överraskad när jag testade Magic Style Brush från Björn Axén. Den är väldigt enkel att använda, skön att hålla (och snygg design). Håret fastnar inte och eftersom den är varm så går det någorlunda snabbt att styla håret. Jag har massor av små vågor i mitt hår och det tar såklart lite tid att arbeta bort dem, men en sådan glans har jag bara när jag går från frisören i normala fall:-)

Nu när jag även klippt av en bra bit av håret och gjort slingor i mahogany så är det extra fint att ha håret rakt. Spana in resultatet. Jag har inte stylat mer än 10 min för att uppnå det här resultatet.

Jag använder redan stylingborsten flitigt:-)

Foto: Aleksjj

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.