En vecka kvar till BF!

Nu är det bara en vecka kvar till beräknad födsel och jag längtar efter att få träffa vår lille nykomling Adrian. Hade min sista arbetsdag i torsdags förra veckan, så jag har verkligen jobbat in i det sista. Förhoppningen är att jag inte går över tiden så som med Nicolas (gick över 10 dagar).

De sista tre månaderna har varit riktigt tunga. Det är (som bekant för de flesta som fått barn) väldigt svårt att sova när magen är så stor som den är nu. Ännu svårare blir det om man får nästäppa, vilket är ganska vanligt under graviditet, dessutom har jag fått stå ut med gravidklåda, strålning i benen, foglossning utöver alla andra små krämpor som kommit och gått under dessa 9 månader.

En annan utmaning när man skaffar barn så tätt inpå (det kommer skilja 1,5 år mellan Nicolas och Adrian) är att Nicolas gärna vill leka,  bli buren och får uppmärksamhet som vanligt. Så här i slutet av graviditeten har jag känt mig väldigt begränsad. Tur är att jag har en fantastisk man som tar stor del av ansvaret hemma med Nico nu.

Ser verkligen fram emot att träffa vår nya familjemedlem IRL och att komma i form igen.

Foto Aleksjj

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.