ENTRE TILL HUSET | EXTERIÖR | TRÄDGÅRD

Hejsan,

Jag har precis delat upp mina inlägg gällande inredning och trädgård även på bloggen. På instagram har jag sedan något år tillbaka haft den uppdelningen och tycker att det förenklar för er som vill inspireras av utomhusmiljö eller exteriör.

Tanken är att publicera mer om sådant som berör hus och trädgård utvändigt. Så här börjar jag med ett inlägg om våra nya krukor som vi har vid entrén till huset. Krukorna finns i tre storlekar och är avsedda för utomhusbruk. Krukorna hittar ni HÄR.

I krukorna har jag planterat Dahlior och Lobelia. Dahlior är svåra att ta hand om och måste tydligen 5tas in och planteras om varje år. Inte riktigt min grej tror jag:-) Men de är fina!

Ha en fin dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.