EY – AW på hög nivå!

Stämningen var hög på EY’s huvudkontor i Stockholm igår när ca 1000 personer var samlade på AW. Jag jobbar ju inte på EY, men Aleks tog in mig som gäst:-) Blev imponerad av att de styr upp aktiviteter tillsammans på den här nivån. Inte så lätt att samla så mycket folk på en och samma gång på ett mer avslappnat och spontant sätt.

aw

Alltid lika roligt att träffa Aleks kollegor. De har så bra sammanhållning och hittar ofta på saker tillsammans. JL var en av kollegorna på plats. Hon är nyligen hemkommen från ett projekt i London. Aleks och jag skulle egentligen åkt för att hälsa på henne, men vi fick aldrig ihop kalendern.

aw

Aleks passade på att visa upp sitt nya projekt A.A.Lapel Chains, en ny het accessoar för män som just nu sprids världen över bland manliga toppbloggare. Här ser ni den första prototypen som Aleks tagit fram tillsammans med sin kompanjon Aleks. Så håll ögonen öppna för nya designer på Aleks instagram Aleksjj eller på det officiella instagramkontot A.A.lapelchains.

A.A.lapelchainsTypiskt nog har jag råkat ut för en hemskt förkylning så får se hur mycket jag orkar hitta på under vår weekend i Stockholm. Igår blev det middag och sedan en lugn kväll på hotellet för att kurera mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.