Fall wardrobe essentials!

 

Kände att jag var i behov av att fräscha upp min höstgarderob. Än så länge är det en ganska mild höst så dessa assessorer kommer passa perfekt ett tag till framöver. Dessutom är det snyggt även på vårkanten. Det är nog ingen nyhet att jag gillar Burburry mönstret. När jag väl beslutade mig för att köpa just denna halsduk var den slut precis överallt. Även på nätet. Så jag fick be Aleks kusin köpa den åt mig på Kastrups flygplats där det fanns en kvar. Nu verkar den finnas på nätet igen och beställer man därifrån kan man även beställa med sina initialer, vilket jag hade gjort om den inte var slut. Jag valde den större varianten med stort mönster i kashmir. Se här. Super snygg är den! Till denna halsduk hittade jag även ett par matchande handskar i konjak på Filippa K. Se här.

Burburry och filippa k

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.