Fotografering gravidvecka 35!

Var inte jättebra på att ta biler när jag var gravid. Drog ner på alla mina aktiviteter under den perioden, ville ju inte stressa. Särskilt inte då man hört så många historier där det blivit svåra komplikationer som lett till missfall och annat. Tror det är viktigt att ta hand om sig själv och dra ner på tempot. Så för mig blev det att jag jobbade och allt annat la jag på is:-)

Vi tog bilder med fotograf vid två olika tillfällen. Man vill såklart föreviga minnet från denna speciella period. Här är några från den första fotograferingen. Dessa tog vi i vecka 35.

gravidbilder, pregnant, gravid gravidbilder, pregnant, gravid-4 gravidbilder, pregnant, gravid-5 gravidbilder, pregnant, gravid-6Foto: Thessan 

Missa inte att följa min man Aleksjj för inspiration och guidning gällande herrstil.

4 comments on “Fotografering gravidvecka 35!

 1. grattis till er lille kille, han är underbart söt! Jag har en nyfiken fråga, hur tänkte du när ni köpte vagn och vad blev det för vagn tillslut? Jag upplever att det är en sådan djungel och kan helt enkelt inte ta ställning!

  MVh Sofia

  • Hej Sofia, tack så mycket:-)

   Vi köpte en Britax Smile (gamla Brio). Anledningen till att det blev den är för att den stämde in på ganska många av de önskemål och behov vi hade: kunna fungera i både stads- och skogsmiljö (offroad). De har svängbara hjul som även kan fixeras, den är tillräckligt liten för att kunna gå i shoppingcenter ( 🙂 )., men inte minst så går vagnen in i bakluckan i vår bil. Dvs den är sjukt smidig. Dessutom så har Britax tillhörande babyskydd så det är superenkelt att byta mellan liggdel, sittdel och babyskydd. De har en klickfunktion så du slipper skruva på och av adaptor om du kör på denna vagn. Vi läste också att vagnen var bland de bästa i oberoende utvärderingar av vagnar. Hoppas att mitt svar hjälpt dig:-)

   • Sofia Nissmark

    11/11/2016 at 16:23 Reply

    Tack! verkligen bra synpunkter! vad valde ni för bilbarnstol?

    ha en härlig helg!

    mvh Sofia

    • Vi körde på britax (babyskyddet är bilbarnstolen upp till 10 kg ca har jag för mig det var. Kan vara att bebisen kan sitta i den ännu längre än 10 kg faktiskt. Kolla med butiken där du köper din vagn).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.