Kalas för Nicolas som fyller 3 år idag!

Idag är det vår lille son Nicolas treårsdag. Kan inte fatta att tiden går så snabbt. Det är sååå viktigt att ta tillvara på tiden och vara närvarande när man umgås. Lägg bort mobilen och titta barnen i ögonen. Låt dem veta att du är där och ser dem.

Har kommit på mig själv att jag inte alltid är så närvarande som jag borde, man tänker på annat, planerar morgondagen eller annat. Det ger direkt påverkan på Nicolas som blir bråkig. Mina vänner klagar på mig att jag inte svarar så snabbt på meddelanden, men det är för att jag inte vill stirra i min mobil hela tiden.

I vilket fall så väntar stort kalas med vänner och familj.

Ha en fin dag:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.