KNYTBLUSEN | FIXA LOOKEN TILL KONTORET| KONTORSSTIL

Inlägget innehåller annonslänkar

Yey,

fredag innebär lite friday casual. Det är väldigt sällan jag har jeans på jobbet, men det händer kanske fyra gånger om året. Det är så när man jobbar inom finans. Det förväntas en viss klädkod och det är inte jeans:-) Däremot gillar jag att ha jeans när det är helg. Blusen går att kombinera och styla både till helgens äventyr likt kontorets professionella look.

Styling
Till vardags: Jag valde att styla den här knytblusen med ett par ‘mom jeans’, dvs lite vidare fit. Om man vill klä upp looken kan man köra på ett par pumps, som jag gjorde här. Pumpsen jag har på mig finns inte längre i butik, men har hittat ett par supersnygga som jag själv funderar på om jag ska klicka hem på länken nedan.

Till kontoret: Ska man till jobbet hade jag stylat knytblusen till ett par ljusa vida byxor. Spana in mitt inlägg Rosa Oktober för inspiration. Blusen har fina detaljer och sedan gillar jag att den är i sidenliknande material.

BLUS | JEANS | PUMPS

 

Foto: Aleksjj

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.