Kvinnor i finansbranschen: Första veckan på jobbet!

Nu är det redan fredag och min första vecka tillbaka på jobbet efter mammaledigheten har flugit! Det har varit riktigt kul att vara tillbaka och just nu håller jag på med alla kunskapstester som måste göras varje år om man vill behålla sin licens som krävs när man jobbar med finansiell rådgivning. Jag jobbar med finansiell rådgivning till företag och det är väldigt mycket som har hänt inom min bransch det senaste året med bl.a. flertalet nya regelverk som påverkar vårat arbetssätt.

Det som är lite synd är att det är så få kvinnor i min bransch. Jag är den enda kvinnliga rådgivaren på vårt kontor och så har det varit sedan jag började på min arbetsplats år 2011. Tyvärr ser det liknande ut i hela branschen. Varför är det inte fler kvinnor som söker sig till finans? Hade verkligen sett att jag fick en kvinnlig kollega:-)

I vilket fall, ikväll är det myskväll med familjen. Ha en trevlig helg vänner:-)

Foto: Thessan

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.