Missa inte 30% rabatt på massor av vaser och krukor av olika designmärken! – kika in här!

I samband med mitt trädgårdsprojekt så har jag hittat massor av inomhusväxter som jag tror kommer passa utmärkt hemma hos oss. Bl.a. kommer det bli en Maya Palm till vardagsrummet och eventuellt en Strandkastanj eller Förmakspalm till Tv-rummet. I och med detta så ska jag även byta ut några krukor och vaser.

För er som gillar DBKD’s kruka Cloudy så får ni just nu 30 % rabatt (klick). Passa på! Jag har två stycken. En mellanstor i grå (den på bilden nedan) och en stor vit. För er som inte gillar just denna design så får ni 30% på massor av olika vaser och krukor och designmärken! Kolla in här om ni hittar nåt som passar er smak (klick).

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.