Möbler på metervara!

Blogginlägget skrivs i samarbete med AZ Design

Är det någon mer än jag som ofta inspireras av möblemang och inredningsdesignen på offentliga platser, hotell, caféer och restauranger? Nu har jag hittat en sida där man kan köpa den typen av möbler både som företagare såklart, men man kan ju även som privatperson snegla lite på de fördelar som finns med möbler som säljs till företag.

Detta är faktiskt ett superbra tips till alla er! Jag har själv under tre års tid letat febrilt efter en snygg måttbeställd dyna som vi ska ta till vår soffa i köket. Det är lite speciella mått på soffan så det är inte alls lätt att hitta. Alla de sidor som jag hittat som tillverkar måttbeställda dynor har inte haft några snygga tyger. Äntligen har jag kanske hittat en bättre lösning, nämligen att köpa en måttbeställd soffa och ta bort den gamla. Här säljs soffor på metervara! Hur bra är inte det? Var kan man annars hitta en soffa på metervara som samtidigt är modern och trendig?

En sådan här sammetssoffa skulle göra sig utmärkt hemma hos oss. Jag har dessutom varit ganska sugen på att ha en sammetssoffa hemma, men inte känt att jag vill byta ut de befintliga soffor vi ha i de andra rummen. Det finns även massor av tyger att välja mellan, så blir nog inte svårt att hitta en färg som passar.

Aleks och jag är även mitt uppe i ett trädgårdsprojekt och letar efter snygga utemöbler. Vi funderar på att sätta in ett utekök. Hade det inte varit snyggt att ha en utebar med barstolar? Man kan hitta den under stol till restaurang.

Nu när det blir många sena kvällar i trädgården behövs gasolvärmare eller liknande. Vi har faktiskt köpt en likadan gasolvärmare som restaurangerna på Lilla Torg har. De är bättre då de är anpassade att kunna stå under markis. En annan lösning är att sätta upp infravärme om man har uterum som ger behaglig värme när solen gått ner.

Nu när jag surfade på sidan hittade jag även fällbord och en fällbar bankettstol till ett mycket bra pris som man kan använda när man ska duka upp till fest. Nicolas fyller ju tre år nu i augusti och vi är i behov av den typen av bord.  Tidigare år har vi hämtat ett riktigt bord av svärmor. Lite omständligt.

Det här var dagens tips vänner. Nu ska jag konsultera med Aleks och se om det blir en soffa i köket:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.