Modelive – Vinn biljetter till årets största modeevent!

Äntligen börjar det hända mer på modefronten i Malmö. Helgen den 23-25 oktober är det MODELIVE –  en ny mötesplats för mode, skönhet & livsstil. Detta är årets största modeevent och första gången som eventet anordnas i Malmö, med målsättning att växa framöver. Detta ser vi fram emot! Eventet äger rum på Clarion Malmö Live, var annars?:-)

Det är ett fullspäckat program, se här,  och alla som är modeintresserade borde besöka eventet. Är man på plats tidigt kan man bli en av de lyckliga 200 som får välfyllda goodiebags. Det kommer att presenteras massor med nyheter inom modeindustrin, med exklusiva erbjudanden för de som är där. Flertalet utställare kommer att vara på plats och dessutom finns tonvis med inspiration att hämtas från scen.

Lars Wallin, en av Sveriges främsta couture designer,  kommer att visa sina klänningar i en installation. Han har en ny Ready 2 Wear Kollektion, som ska bli jättespännande att se! Dessutom kommer hans smycken att vara till försäljning.

Tävlingar kommer även att hållas, bl.a. en Designtävling med Tillskärarakademin Malmö, med Lars Wallin och VD Elin Frendberg (Swedish Fashion Council) i juryn.

Screen Shot 2015-10-13 at 20.59.38

Sweden Models kommer att anordna en manlig modelljakt. Spännande att det är fokus på manliga modeller:-) Alla finaler är på söndagen!

Sedan får ni inte missa den stora MODEFESTEN, med bandet Urban Ninjas och Dj:s. Efterfesten hålls på Koi! Självklart är ursnygga Michaela Sorle ansiktet utåt för eventet. Spana in hennes sida här.

Screen Shot 2015-10-13 at 20.58.47
 Jag kan med stor glädje meddela att jag fått möjligheten att lotta ut 4 st MODELIVE entrébiljetter. Det enda du behöver göra för att delta i utlottningen är följande:
  • Lämna en kommentar i kommentarsfältet i detta inlägg där du skriver en motivering till varför just du ska vinna, ditt fullständiga namn samt mejladress (biljetten kommer att skickas ut per mejl så det är viktigt att de här uppgifterna stämmer. Kommentaren med ert namn/kontaktuppgifter kommer ej att synas på bloggen).

Min kära Bloggkollega Thessan arrangerar även hon en utlottning av biljetter i sin blogg så gå in här och gör enligt anvisningar så ökar ni chansen att vinna!

Den 20 oktober utser jag fyra lyckliga vinnare som får en varsin biljett till MODELIVE 2015.

Trevlig kväll!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.