Möhippan dag ett…

Vilken fantastisk helg vi har haft. Tror vi har skrattat nästan non-stop hela helgen! Vi har fått in allt och lite till i planeringen med massor av utmaningar för vår Annis:-) Detta blev möhippa nummer två för Anna, då hon redan blivit överraskad med hennes andra tjejer  tidigare. Nadia och jag ville göra något bara vi tre och något lite extra.

Så det började med att vi överraskade Anna på morgonen med en stor korg med frukost. Anna skrämde oss mer än vad vi skrämde henne då hon kom utstörtandes från hennes sovrum när jag och Nadia höll på att smyga genom lägenheten så tyst vi kunde! Anna skrek så högt att jag och Nadia hoppade i taket!:-) Vi satte på musik och poppade lite dricka. Anna sköt av sin tiara med korken på flaskan!:-)

För er som ska styra upp en Möhippa så kan jag rekommendera Hippaspecialisten som har massor av roliga detaljer som blir snabbt levererade hem med posten.

IMG_6698 IMG_6707

 

IMG_6718 IMG_6723 IMG_6751 IMG_6766 IMG_6778

Sedan bad vi henne packa en väska med varierande outfits. Hon hade alltså ingen aning om vad vi skulle göra, hur länge och vart vi skulle. Så vi fintade med att hon skulle ta med massor med outfits då vi antagligen skulle bli blöta och svettiga under dagen, men att vi inte behövde ha med något att sova i. När Anna gick in och gjorde sig i ordning letade vi upp hennes pass (med hjälp av hennes fästman) och packade ner lite kläder vi visste hon skulle behöva.

IMG_3061 (1) IMG_6789 IMG_6791 IMG_6804 IMG_6914

Jag och Nadia skötte detta galant tills vi skulle ta taxi till flygplatsen. Vi funderade på om vi skulle ta ett foto vid taxian och då kläckte Nadia ur sig att vi kunde ta fotot på flygplatsen istället. Annas elefantöron hörde ju detta och hon frågade mycket förvirrat “ska vi till flygplatsen”? Ja, det skulle vi ju! De bar av till Warszawa! Anna fick inte reda på destinationen förrän hon satt på flyget och kunde gissa själv när hon hörde språket:-)

IMG_6835 IMG_3085 (1)

Den första utmaningen var att Anna skulle fixa en bild med piloten. Detta klarade hon galant, då hon tom fick sätta sig i cockpiten… och jag fick också:-)

IMG_6859

 

IMG_3170

Fortsättning följer….:-)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.