Några fynd till…

Blev några fynd till på La lujo. Ett mobilfodral och skärp från Max Mara. Jag föredrar att ha min telefon i ett fodral eftersom jag upplever att det ser mer stylish och feminint ut att ha mobilen så. Skärpet är en smalare variant som kan passa och vara riktigt snyggt om man vill göra en outfit mer feminin. Koftan hittade jag på Joy och tröjan på Warehouse. Tröjan från Warehouse inger även den ett mycket mjukt och feminint intryck. Min Tory Burch fick jag av Aleks som gåva för att han hade varit borta så mycket både i jobbet och med basketen…. en liten muta kanske… ,-) Men en mycket bra sådan i så fall <3.

IMG_3104

DSC_0225_2Kontakt: Linda.a.t.norden@gmail.com
Instagram: Linda.lillatorg.nu

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.