After Work på Baker Tilly

Vilken fullspäckad dag med mingel och nätverksträffar! Kvällen spenderades med en kollega på Baker Tilly revisionsbyrå, som har sitt kontor på World Trade Center. Det var en nätverksträff anordnad av Bokskogens golfklubb (företagspoolen) och Baker Tilly. Förutom en intressant dragning blev det mingel med tilltugg.

Efter den här träffen kommer jag inte längre kunna slingra mig gällande mitt gröna kort. Ni som följt med i min blogg känner till att jag under de senaste tre åren pratat om att ta ett grönt kort, men det har aldrig blivit av. En del tror nog att jag spelar golf redan, eftersom jag befinner mig på golfbanan allt för ofta för att inte göra det! Kan informera att jag enbart är på olika golfklubbar pga jobbet. I vilket fall, nu finns ingen återvändo då jag fick både VD:n Thomas Ahlberg och ordföranden i marknadskommittén Tommy Knutsson engagerade i mitt intresse för golfen. Tydligen tillhör jag en målgrupp som de haft svårt att nå ut till och då de insåg att jag ville ta ett grönt kort överöstes jag av ideér om hur jag ska locka fler unga kvinnor till golfen. Underbara människor! Man märker att de verkligen brinner för golfen! Vi får se hur det går med detta, men om de ligger på så blir det förhoppningsvis av att jag tar det där kortet i år:-)

Skärmklipp 2015-03-24 19.57.19

Bild från google.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.