På språng i sin onepiece

Endast 5 månader och 7 dagar och den lille är uppe, redo att springa sin väg känns det som! Liten vilde är det vi har här hemma. Han lär sig nya saker varje dag nu. Mest intresserad är han av att stå. Han har börjat att stå själv hållandes i möbler. Dröjer nog inte långt innan han börjar ta små steg själv, utan att vi hjälper honom… stolt mamma:-)

Allt som är svart och liknar en fjärrkontroll, iphone eller ipad sätter han kurs mot. Idag åkte vi och köpte en “fake” fjärrkontroll så att han kan få leka med den. Vill ju inte att han ska stoppa de riktiga i munnen.

Jag är ett stort fan av gulliga onepiece dräkter, dels för att de är så lätta att klä på, men även för att de är så söta:-) Denna kommer från Newbie.

baby fashion, newbie, baby attire, baby clothes, inspiration för pojkar-3 baby fashion, newbie, baby attire, baby clothes, inspiration för pojkar-4 baby fashion, newbie, baby attire, baby clothes, inspiration för pojkar baby fashion, newbie, baby attire, baby clothes, inspiration för pojkar-5 baby fashion, newbie, baby attire, baby clothes, inspiration för pojkar-6 baby fashion, newbie, baby attire, baby clothes, inspiration för pojkar-7

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.