Push present – Crossbody väska

Aleks ville att jag själv skulle välja min push present så att jag får något jag verkligen vill ha. Självklart borde jag ha kollat detta för länge sen, men det har kommit så mycket annat emellan. Nu har jag äntligen tagit tag i det och har satt en liten väska på önskelistan för denna present som Aleks så gärna vill ge mig:-) Var över i Köpenhamn med Anna idag för att titta och känna på några väskor som jag som jag spanat på. Mina önskemål/specifikationer gällande denna väska är att det är en medelstor crossbody väska, som kan användas till vardags. Det är lättare sagt än funnet. De flesta väskor som är i den storlek jag önskar mig är axelväskor och inte crossbody. För mig är det nästan det viktigaste kravet då det är besvärligt när man inte kan ha händerna fria. Nedan är de finaste crossbodyväskorna på marknaden just nu enligt mig.

Céline TROTTEUR grained black

1. Céline TROTTEUR grained black

 YSL Classic medium monogram université bag

2. YSL Classic medium monogram université bag

Louis Vuitton POCHETTE MÉTIS

3. Louis Vuitton POCHETTE MÉTIS

Céline Nano luggage drummed black

4. Céline Nano luggage drummed black

Gucci Dionysus GG Supreme

5. Gucci Dionysus GG Supreme

Chloé Drew Shoulder BagChloé Drew Shoulder Bag

6. Chloé Drew Shoulder Bag

Det lutar åt nummer ett, dvs en Céline väska. Den är stilren och tidlös och uppfyller alla mina kriterier. Vi får se, jag vill ju ha alla (!) …. en lösning kanske är att skaffa fem barn till…? 😉

Ha en fin kväll alla!

One comment on “Push present – Crossbody väska

  1. Så snygg! Jag är själv väldigt nöjd med min LV och kan varmt rekommendera den!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.