Rabattkod Posters

I samarbete med Poster Store kan jag gladeligen erbjuda en rabattkod till er på hela 30 %. Ange Lindaz30 vid orderläggning (ej ramar och selection). Erbjudandet gäller tom 2019-06-19 så passa på att klicka hem era favoriter:-)

Själv är jag äntligen klar med att inreda en vägg som jag länge inte vetat vad jag skulle göra med. Jag valde att inreda med en skänk och med snygga posters från Poster Store. De har massor av vackra posters till ditt hem. Gillar verkligen färgskalan i dessa två.

Först tänkte jag ha träramar, men tillslut blev det vita ramar då jag tyckte det passade bättre till helheten. Det enklaste är att klicka hem ramar på samma ställe tycker jag, då vet man att det blir rätt storlek. Dessutom är ramarna väldigt prisvärda. Personligen gillar jag ramar som är av akrylglas och inte riktigt glas. Har råkat smälla upp en dörr en gång på en tavla som gick i sönder. Akrylglaset har samma reflekterande egenskaper som vanligt glas, men är lättare och okrossbart.

På poster store finns även stilsäkra modeposters och funderar på om jag ska klicka hem några sådana till en annan vägg här hemma. Vi får se:-)

Nu kan jag gladeligen erbjuda en rabattkod till er på hela 30 %. Ange Lindaz30 vid orderläggning (ej ramar och selection). Erbjudandet gäller tom 2019-06-19 00:00 så passa på att klicka hem era favoriter:-)

Lampa, Box, Fågel, Skänk, Kruka, Posters, Bänk

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.