Regnoutfit!

Vi bor ju i det regniga Sverige och kan därför vara idé att investera i en snygg regnoutfit. Jag använder min både på fritiden, men även för att inte bli dygnsur när jag är på väg till jobbet. Över lag tycker jag dock inte det är jättesnyggt med regnkläder som ser ut som stora tält. Hittade en snygg figursydd regnkappa som påminner om en trenchcoat. Går att ha med eller utan jacka under, vilket är perfekt för olika klimat. Ett par snygga gummistövlar är också en bra investering. Ha bara ett ombytesskor på jobbet bara:-)

 

rainy day outfit, Regnoutfit, wellingtons, burberry, rains, regnjacka rainy day outfit, Regnoutfit, wellingtons, burberry, rains, regnjacka rainy day outfit, Regnoutfit, wellingtons, burberry, rains, regnjacka wellingtons, gummistövlar, burberry rainy day outfit, Regnoutfit, wellingtons, burberry, rains, regnjacka rainy day outfit, Regnoutfit, wellingtons, burberry, rains, regnjacka

Regnkappan är från det danska märket Rains. Finns i olika färger och kan hittas här. Gummistövlarna från Burberry är låga i modellen, vilket passar mig perfekt då jag har lite större vader. Mina är marinblåa, men finns även i svarta. Du kan hitta dem här.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.