Så kör vi en Cannes i repris!

Det var verkligen super härligt förra året när vi åkte till Cannes och bestämde oss därför för att åka tillbaka i år. Den här gången kommer vi att åka med några vänner och bo tillsammans i ett stort hus några dagar och sedan kommer vi att åka vidare. Längtar redan!

Förra året hyrde vi en lägenhet mitt i centrala Cannes. Perfekt läge, med gåavstånd till både stranden och centrala Cannes. Det underlättar verkligen att bo i lägenhet med barn har vi insett, speciellt när de är så små. Nico var 11 månader förra året när vi var där.

Vi åkte såklart runt lite, bla åkte vi över till Monaco. Inne i centrum finns parker och karuseller för barn, massor av mysiga gator, caféer, restauranger och shopping (självfallet). Inte så lätt att njuta av en kväll på en fin restaurang med en liten knodd ( vi har testat några gånger) och det kommer säkerligen inte bli enklare med två små i år (!), därav är det ganska smidigt att kunna äta hemma och sedan strosa omkring med vagnen.

Det underlättar den här gången då de vi ska åka med också har barn och att vi bor de dagarna i ett hus med pool. Vi kommer ju hänga där ganska mycket:-)  

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.