Scandic Triangeln – brunch!

Var på Scandic Triangeln och testade deras brunch med Aleks, Dajana och Patrik. Mycket spontant uppstyrt. Aleks och jag skulle precis ner och handla frukost (läs Aleks;-)) då Dajana undrade om vi inte ville bruncha. Så vi styrde om våra frukostplaner. Det bästa med deras brunch var den uppsjö av olika efterrätter som erbjöds; pannkakor, våfflor med nutella (mm) muffins, chokladfontän etc. Hade vi inte haft bråttom för att hälsa på mina föräldrar hade vi kunnat sitta där i flera timmar:-)

scandic triangeln brunch scandic triangeln brunch scandic triangeln brunchEfter detta blev det såklart en Halloweentårta hos föräldrarna. Snacka om att tjockisdag!:-)

halloweentårta

 

4 comments on “Scandic Triangeln – brunch!

  1. Hej! Vilken jättefin och läsvärd blogg du har, Verkligen! 🙂

    Kika gärna in på min blogg och lämna en kommentar eller två.

    Vem vet, min blogg kanske är något i din smak? SE DEN GÄRNA!!

    Ha en bra dag, KRam! ^^

  2. Vilken mysig idé! Vilka tider serverar de frukosten mellan? Tror jag ska sno med mig min sambo på detta i helgen 🙂

    • Ja det var verkligen mysigt:-) De har brunch enbart lördagar mellan 12-15. Hoppas ni får trevligt! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.