Skönhetsvård!

Idag blev blev en dag med massor av ompysslande av mitt yttre. Både ansiktsbehandling, manikyr och så är håret fixat!

Hade bokat en timmes ansiktsbehandling över lunchen, med fokus på rengöring, återfuktning och portöming. Jag har rosacea-hud så jag måste vara mycket försiktig med vad jag gör för behandlingar och vilka produkter som används. För de som inte känner till rosacea så innebär det att man har en mycket känslig hud som lätt blir irriterad och röd och kan få utslag. Jag får tex inte använda aktiva produkter, såsom syror eller anti-rynkkrämer etc. Så idag skräddarsydde vi min behandling så att den passade min hud. Portömning är något som jag anser både män och kvinnor kan göra vid jämna  mellanrum.

Efter jobbet träffade jag upp Annis. Vi hann med en liten shoppingtur innan vi parkerade oss på vårt nagel-SPA för manikyr. Lika roligt varje gång vi träffas. Folk måste tro vi är galna av allt chatter:-) Naglarna gör vi ungefär var tredje vecka. Många tror att det är en lyx att få sina naglar fixade, men måste säga att det faktiskt är en timme av hög stressnivå (när man sitter där själv i alla fall). Detta eftersom man sitter ganska obekvämt, man kan inte kolla i sin mobil och egentligen vill man bara göra något annat. Därför är det så roligt när jag och Anna går tillsammans:-)

Håret blev också fixat. Jag klippte mig får någon vecka sen på salong. Klipper mig i Lund för 180 sek (nä, det behöver inte kosta 600 sek uppåt för en klippning:-)) Mitt hår färgar jag dock alltid själv. Sparar ganska många tusenlappar per år för det. Det är superenkelt att göra det själv, om man inte vill ha slingor då:-) Vet att många lägger minst 1500-2000 sek/besök enbart för att färga håret *4 ggr/år (jag har gjort det också en gång i tiden).

bild 2 kopia

bild 2

bild kopia

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.