SMINK FÖR ROSACEAHY | SKÖNHET

Hejsan!
Som ni vet har jag ju rosacea och alla ni som lider med mig vet att det inte är så lätt att hitta bra smink som funkar för vår hy. Jag använder produkter från BareMinerals, då det typ är det enda som funkar på min hy. Sen vill jag tipsa om BrowFood. Det är den bästa ögonbrynspennan jag någonsin testat! Mascara från Sensai har gjort mitt liv enklare då det inte kletar. Innan var jag alltid svart under ögonen efter en lång dag på jobbet. Den här mascaran går bort i 38 grader. Concealer även den från BareMinerals. Ni hittar produkterna på länkarna nedan. Har ni tips på smink för rosaceahy så får ni gärna skriva till mig!

ÖGONBRYNSPENNA | CONCEALER | MASCARA | FOUNDATION

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.